Verzenden & retourneren

Verzending
Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen via Pakketpost met Track & Trace code! De verzendkosten zijn gratis en nemen wij voor onze rekening.

Levering
De producten in onze webwinkel hebben verschillende levertijden. Bij elk product in onze webwinkel wordt de levertijd vermeld. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een Track & Trace code waarmee jij jouw bestelling kunt volgen. Als jij niet thuis bent, wordt het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger probeert het de volgende dag opnieuw. 

Retourneren
Wanneer je een product wilt retourneren, kan dat bij ons binnen 14 dagen nadat jij jouw bestelling thuis hebt ontvangen.

Indien jij tijdens een actie een gratis product hebt ontvangen en je de bestelling wilt retourneren, vergeet dan niet de bestelling, inclusief gratis product, retour te sturen.

Als het gratis product niet wordt geretourneerd, zal de oorspronkelijke prijs van het actie artikel in rekening worden gebracht.

Klik op onderstaande knop om jouw retourzending aan te maken:

Wanneer mag ik een product retourneren?
Je kunt het product binnen 14 dagen na ontvangst herroepen. In de volgende gevallen kunnen wij het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

– artikelen die langer dan 14 dagen geleden zijn ontvangen;
– artikelen die gebruikt, incompleet of beschadigd zijn;
– artikelen waarvan de verpakking ontbreekt.

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?
Na het ontvangen van jouw bestelling, heb je nog 14 dagen om je bestelling te retourneren. We raden je wel aan om je bestelling zo snel mogelijk retour te sturen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Wanneer wij het geretourneerde product in ontvangst hebben genomen en hebben goedgekeurd, zullen wij zo spoedig mogelijk het bedrag retourneren.

Moet ik betalen voor de retourkosten?
De retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij de producten al zijn beschadigd bij ontvangst.

Heb je toch nog een vraag?
Heb je toch nog vragen of opmerkingen betreft het retourneren? Neem dan gerust contact met ons op.

klantenservice@piqee.nl
Wij streven ernaar om je vraag of opmerking binnen één werkdag te beantwoorden.